Отримано понад 60 дзвінків з повідомленнями про 50 вибухові пристрої, які закладені на шляху проходження кортежу президента Росії Володимира Путіна до Санкт-Петербургу

Про це повідомив прес-секретар Дмитро Пєсков.

"Надійшло близько 60 дзвінків, які повідомляли орієнтовно о 50 вибухові пристрої, які були закладені в різних об’єктах, у тому числі по шляху проходження президентського кортежу і об’єктах поруч з тими місцями, які повинен був відвідати президент в Санкт-Петербурзі", – сказав Пєсков .

Пєсков також повідомив, що повідомлення про мінування нібито приходили з-за кордону.

"Це як і раніше поки не встановлено. З іншого боку сумнівів в тому, що рано чи пізно буде встановлено, сумнівів немає. Це телефонні хулігани, телефонні терористи, як завгодно їх можна називати. Рано чи пізно, звичайно, їх знайдуть", – додав прес-секретар Путіна.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пєсков також повідомив, що Путін був поставлений до відома про те, що відбувається, але на його графік це не вплинуло.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", соцмережі висміяли "новий" путінський бомбардувальник.