За вчора, 17 листопада, в Україні надійшло 13 повідомлень про те, що в громадському місці нібито закладено бомбу. Так, в одному лише Києві таких дзвінків було 11, ще два - у Львові та Херсоні.

Доброзичливий анонім повідомив, що вибухівку заклали на столичному центральному автовокзалі, автостанції "Дарниця", телеканалі, готелі, станціях метро "Святошин" і "Либідська", а також шести торгово-розважальних центрах. У Херсоні "замінували" будівлю міської ради, у Львові - Галицький районний суд. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

У Києві "замінували" ТРЦ Gulliver


"Поліцейським вдалося ідентифікувати деякі дзвінки. "Мінери" дзвонили з російської Lanc Telecom (Express Teleservice), яке належить МТС Росія. Це вже не просто іграшки, це цілеспрямована робота російських спецслужб по дестабілізації ситуації в нашій країні. Ворог, крім бойових дій, має мету - на нашій мирній території посіяти паніку і хаос. Не вийде", - підкреслив Аброськін.


Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в семи російських містах оголосили термінову евакуацію.