Користувачі соціальних мереж продовжують публікувати відеоролики, на яких видно процес польоту і навіть момент вибуху величезного метеорита, який впав на кордоні Російської Федерації та Фінляндії.

Відео публікували на відеохостингу YouTube.

Точне місце падіння метеорита поки не встановлено. Передбачається, що небесне тіло впало в Мурманській області в районі хвостосховища поруч з Апатитами і Вовчою тундрою. За об'єктом спостерігали жителі російських міст Мурманськ, Мончегорськ, Оленегорськ, Сєвєроморськ, Нікель і Печенга.

Момент вибуху на позначці 01.33

Падіння метеорита 16 листопада

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дослідники вважають, чтто об'єкт належав метеоритного потоку Леоніди. Раніше Леоніди викликали метеоритні бурі, останню з яких зафіксували в 2001 році. Також наголошується, що найяскравіший потік Леоніди спостерігався в 1883 році.

Падіння метеорита 16 листопада


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як падіння метеорита освітило ціле місто: неймовірні кадри