Користувачі мережі порівнюють російського президента Володимира Путіна і німецького диктатора Адольфа Гітлера, однак це не зовсім правомірно: до великого нациста кремлівському засідателю ще треба дорости.

Як повідомляє "Крим. Реалії", такої думки дотримується філософ українського походження, блогер і психоаналітик Жюлі Реше.

"Багато хто називає Путіна Гітлером. Мені здається це неправомірним: коли ми боїмося (Путіна - ред.) і намагаємося йому протистояти, порівнюючи з Гітлером - інстанцією абсолютного зла, ми концептуально декларуємо його серйозність [як джерела зла]. А до Путіна треба ставитися навпаки. Розмова про Гітлера - спосіб говорити про сучасність обхідним шляхом", - розповіла вона і додала, що ті, хто обговорює російського агресора, автоматично потрапляють в уже налагоджену систему: групи "проти" і "за".

Андрій Макаревич про Путіна


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Путіна планували підірвати: всі подробиці.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще