Зовсім недавно світ потрясла інформація про те, що американська модель продала свою цноту за 2,5 мільйонів євро. Право на красуню купив мільйонер з Абу-Дабі, чиє ім'я не розголошується.

В Україні такий вид заробітку досить популярний: подібні оголошення можна знайти не тільки в будь-якій соціальному мережі, а й навіть на дошках оголошень.

Вартість права "першопрохідника" коливається від однієї тисячі гривень до кількох тисяч доларів. Ціна питання залежить не тільки від зовнішності дівчини, але і від "оперативності покупця". Досить часто в оголошеннях можна зустріти ціну за годину або за ніч. Також це залежить від того, наскільки терміново дівчині потрібні гроші: ціна буде значно нижчою, ніж у тих, у кого є час поторгуватися.

Цікаво, що невинність продають в мережі не тільки дівчата, а й хлопці. Ціна на таку послугу трохи менше: близько кількох тисяч гривень. Однак в коментарях під такими оголошеннями безліч обурень, мовляв: "Як доведете, що це перший раз?" З дівчатами же в плані доказів все набагато простіше: довідка від гінеколога найчастіше вже в наявності, а для тих, хто не вірить, діви готові відвідати лікаря, якого знайде покупець.

Найчастіше дівчата не виставляють в мережу свої фото, проте пропонують надіслати їх на електронну пошту. Однак є й ті, хто не боїться показати "товар" відразу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Продам невинність - Аферисти в мережах


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що студентка виставила свою цноту на продаж, оскільки більше не може чекати.