Після численних публікацій ЗМІ ватажок українських радикалів Олег Ляшко передав Надії Тарасенко 8 тисяч гривень: 25 жовтень жінка постраждала в результаті замаху на депутата Ігоря Мосійчука. Після цього глава "Радикальної партії" образився на потерпілу.

Як повідомляє "Українська правда", про цей випадок розповіла дочка Надії: "Він ображений дзвонив мені, тому що я сказала, що цієї суми вистачило лише на два дні лікування. Сказав, що у нього більше немає грошей. Також дзвонив помічник Мосійчука, питав чи потрібна нам допомога, але після ствердної відповіді більше не телефонував".

Також дівчина розповіла, що мати все ще почуває себе погано, незважаючи на те, що вже виписалася з лікарні: "Вона відчуває себе погано, її дуже нудить, постійно болить голова. Можливо це через те, що доводиться вживати багато ліків".

Вибух в Києві: політики "забули" про постраждалу Надії Тарасенко


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, скільки Ляшко спустив за один вікенд: українцю працювати рік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще