Ціни в магазинах одягу в окупованому Донецьку змушують подумати, що це не Донбас, а мінімум Москва.

Фотографії з місцевих магазинів опублікував в мережі "Фашик Донецький" в своєму блозі.

"Зряплату у кріпаків 5-10 тис. фубля (рублів) - максимум 2500-5000 тис. грн. Середня реальна зряплата - 6-7 тис. фубля, не більше. Фортечні працюють роботу, їздять з роботи на роботу і мовчать в тряпочку, щоб ніхто не написав донос (з приходом РФ на Донбасі не 2017-й, а 37-й рік, якщо хто не в курсі)", - написав блогер і на доказ показав фотографії.

Як виглядає Донецьк після окупації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що перший заступник Глави Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) Олександр Хуг планує відвідати східну Україну, щоб перевірити ситуацію уздовж лінії зіткнення і її впливу на життя цивільного населення, оглянути, як просуваються ремонтно-відновлювальні роботи на об'єктах життєзабезпечення, і зустрітися з ватажками бойовиків Олександром Захарченко та Ігорем Плотніцькім.

З так званим "керівництвом" "ДНР" і "ЛНР" Хуг хоче поговорити про становище з безпекою в відповідних районах, виконанні Мінських угод і перешкоджанні у здійсненні моніторингу СММ.