Російські бойовики можуть забратися з окупованих територій Донбасу і анексованого Кримського півострова вже зовсім скоро, і це підтверджує не один фактор.

В ефірі телеканалу "Еспрессо" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак заявив, що питання вирішиться протягом декількох місяців.

"Це інформація, яку я особисто, я це підкреслюю, отримав з декількох джерел, що знаходяться в Москві і за "поребриком". Мені навіть було сказано точний термін, коли це станеться. Це березень-квітень 2018 року", - сказав Гримчак, проте розкривати свої джерела відмовився, аргументуючи це тим, що люди йдуть на неймовірний ризик.

"Це також знаходить підтвердження у відкритих джерелах, які повідомляють, що фінансування окупованих районів з боку Росії на наступний рік не передбачено. Відомо і те, до якого місяця йтиме це фінансування - максимально, до вересня 2018 року", - підкреслив чиновник і зазначив, що під час ротацій путінські війська не залишають бойовикам ані боєприпасів, ані зброї.

"Про швидке виведення російсько-терористичних військ з тимчасово окупованих районів свідчить і поведінка ватажків бандформувань, оскільки частина керівників стала шукати житло в Абхазії, в Підмосков'ї", - підсумував Гримчак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гримчак розповів, коли бойовики підуть з Донбасу


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Лукашенка вибухнули хамською тирадою на адресу України.