Група вчених з Британії прийшла до висновку, що оргазм впливає на погіршення зору у чоловіків.

Про це пишуть ЗМІ.

Така тенденція обумовлена тим, що під час оргазму в очному яблуці зростає тиск, внаслідок чого розриваються судини і виникають крововиливи.

За словами експертів, є дивовижний випадок з їх практики. Одного разу до них в лікарні потрапив 29-річний хлопець з скаргами на погіршення зору в одному оці. Він повідомив лікарям, що незадовго до цього вступала в сексуальний контакт, а вранці його зір кардинально погіршилася.

Дослідники проаналізували цей та аналогічні випадки і з'ясували справжню причину проблем із зором – пацієнти зі скаргами на зір незадовго до появи симптомів займалися сексом.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Було встановлено, що під час оргазму люди затримують дихання, з-за цього збільшується тиск, що провокує розриви судин з наступним тромбозом сітківки. Чоловіки більше, ніж жінки виявилися вразливими до такої проблеми, так як вони найчастіше затримують дихання.

Це вже не перше дослідження, що доводить вплив оргазму на очі. Раніше вчені встановили, що пік сексуального задоволення може спровокувати глаукому (патологію зорового нерва внаслідок збільшення тиску).

Нагадаємо, часи шокової терапії в психіатрії, здається, пішли в минуле. Однак ідея впливу на мозок людини за допомогою електростимуляції продовжує жити.

Сьогодні вже не проводяться нелюдські досліди над людьми, призводять до втрати пам'яті та запуску становлення особистості з чистого аркуша. Виявилося, що методика може бути використана в цілком гуманних цілях, наприклад, для допомоги подолання опійної залежності.

Крім того, вчені не перший день експериментують зі стовбуровими клітинами. Вважається, що ці клітини здатні стати матрицею, що трансформується в будь-який інший вид тканини. Недавні експерименти зі стовбуровими клітинами дозволили вченим подолати параліч у щурів.

Дивіться сюжет про інтим

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", генетичні мутації американських сектантів розкрили ключ до безсмертя.