У Києві посеред дня невідомі вчинили викрадення жінки.

Про це інформує dtp.kiev.ua у Facebook.

"В авто Хундай бежевий AI 3956 ЕО заштовхали жінку, зникли. Побачите — відразу телефонуйте 102!", — йдеться в повідомленні.

Знімок з місця

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також опубліковано фото відповідного автомобіля, яке встигли зробити очевидці.

"У нас на Тичини біля Гоголь-пабу жінку до 30 років викрали. Машина під'їхала, її туди заштовхнули, люди не змогли відбити. Зараз начебто поліція намагається знайти машину. Кажуть, у неї дитина маленька залишився. Гуляла з собакою, собачка на узбіччі так і залишилася", — зазначають очевидці події.

Нагадаємо, колишній керівник департаменту фінансового контролю НАПК Ганна Соломатіна може назвати прізвища чиновників, перевірка декларацій яких була сфальсифікована.

Крім того, чоловік заарештованої Даяни Шаль, яка викрала 2-місячного немовляти на столичній Оболоні, накинувся на неї із звинуваченнями в студії українського ток-шоу.

Чоловік дотримується позиції, що до крадіжки дитини він не має ніякого відношення і взагалі поняття не мав, що накоїла його дружина.

Дивіться сюжет про викрадення

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", добродушний злочинець вкрав iPad і собаку, але повернув власникам найдорожче.