Зірка сцени та мрія глянців Даша Астаф'єва вирішила показати прихильникам, що її таланти не обмежуються тільки музикою та вмінням провокувати чоловіків відвертими фотосесіями.

Нещодавно у своєму Instagram співачка опублікувала кілька знімків, які показують результат її творчості вже у ролі художника. Але щоправда тільки натякнула на виставку свої робіт проекту "StanDArt" у досить характерній для неї манері, повідомляє Clutch.

"Залишаючи одяг, я роблю те, що приносить мені задоволення. Багато хто, звичайно, асоціює ці слова з сексом, але такі думки - доля обмежених людей. Оголеність зовнішня - один із проявів внутрішньої оголеності, справжності та щирості душі. Творчість не може існувати без розкриття почуттів і переживань. Коли я залишаюся без одягу, все, чим би я не займалася, буде творчістю. Оголюючи тіло і душу, я відкриваю і нерви, кожною своєю клітинкою я реагую на те, що мене оточує", - так описувала Астаф'єва своє захоплення живописом раніше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але малюватиме вона чи ні – від того уваги протилежної статі до її персони точно не поменшує. Принаймні, доки не закінчаться фотосесії, від яких чоловіки втрачають сон, а жінки дуже часто не можуть ставитися із розумінням – з очевидних причин.

Дивіться: Даша Астаф'єва перевтілилася у світського репортера

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Астаф'єва показала все, чим пишається.