Якщо до вас незабаром завітають гості, а купувати магазинні солодощі ви не хочете (треба ж здивувати друзів), то у цьому випадку якнайкраще підійде печиво із побажаннями всередині.

Головне, що це не тільки не тільки смачно, а й весело: коли кожен може витягти папірець і дізнатися майбутнє, повідомляє Clutch.

Вірити у це, чи ні – справа кожного, але гарний вечір точно буде забезпечений. Тим більше, що готувати їх зовсім не складно.

Вам знадобиться:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

яєчний білок, 3 шт

пшеничне борошно, 90 г

сіль за смаком

цукрова пудра, 90 г

ванільна есенція, ½ чайної ложки

Рецепт приготування:

Напишіть на листочках побажання, наріжте їх на продовгуваті смужки. Збийте білки до крутої піни. Замішайте борошно із цукровою пудрою, сіллю та есенцією, поступово додавайте білок.

Приготуйте кілька антипригарних дека для запікання: на першому викладіть ложкою тісто, намагайтесь надати печиву тонкої форми, та іншому – круглої. Поставте в духовку приблизно на 5 хвилин. Виймайте першу партію, поки гарячі, лопаткою загорніть у них листочки із побажаннями. Ті, що у формі кола, складіть навпіл, повторіть це двічі та поставте деко в духовку ще на 5 хвилин.

Дайте печиву охолонути, щоб воно стало хрустким і можете подавати до столу.

Дивіться: як готувати печиво із побажаннями

Як повідомляв портал "Знай.ua", дієтологи розсекретили рецепт ідеального ранкового коктейлю, який допомогає схуднути.