Журналіст Люк Хардінг стверджує, що не писав книгу "Ніхто крім Путіна", яка у 2015 році вийшла видавництвом "Алгоритм" з його іменем на обкладинці.

У цій серії також вийшла книга "Зрозуміти Путіна" авторством колишнього держсекретаря США Генрі Кіссінджера, тож британський журналіст припускає, що ця книга також є фальшивкою, повідомляє Media Sapiens.

"Ні, я не писав "Ніхто крім Путіна"!" - написав журналіст у Twitter в коментарі до фотографії з цією книгою. Повідомлення про цілу серією книг опублікував московський кореспондент The Guardian Шон Уокер.

Повна назва книги - "Ніхто крім Путіна. Чому його визнає російська система". У передмові до неї самого Хардінга, нібито автора книги, називають учасником інформаційної війни проти Росії, а газету The Guardian - "лівою опорою західного імперіалізму".

У книзі йдеться про те, що "на вершині російської державної влади численні ворожі угрупування конфліктують між собою за частки доходів від величезних сировинних запасів. При цьому правляча еліта твердо переконана в тому, що Володимир Путін - єдиний, хто може гарантувати подальше функціонування даної системи", – зазначено на сайті видавництва.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Книгу про "злочини ЗСУ" підвів дизайн: на обкладинці фото-фейк

Люк Хардінг раніше працював московським кореспондентом The Guardian, однак у 2011 році йому відмовили у в'їзді в Росію. В одній зі своїх статей Хардінг стверджував, що статки президента РФ складають 40 мільярдів доларів. Також він написав книгу про Росію, яка має назву "Мафіозна держава".