Головний блондин української естради, співак Олег Винник прийшов до ведучої програми "Зірковий шлях" Альони Вінницької з новою "супутницею".

Про це повідомляє Сlutch.

Ведуча почала випуск програми з новин про життя знаменитостей, до числа яких входив і сам Винник. Вона роздумувала, хто ж ота таємнича супутниця, яку співак ніжно обіймав за талію у сюжеті. На питання, хто вона, зірка власної персони увійшов в студію. В його обіймах була звичайна ялинка.

Як з'ясувалося, артист знімався в промо-ролику до шоу "Велика новорічна пригода". Тому він і з'явився з таким незвичайним предметом у руках.


Відео: Винник з'явився на шоу "Зірковий шлях" з ялинкою

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У новорічну ніч хочеться побачити сюжет, який запам'ятається, а не просто концерт, тому що це занадто шаблонно. Хороший сценарій, продуманий і гідно відтворений режисером, – це цікаво, для мене в першу чергу", – розповів Винник.

Він зазначив, що подібне шоу є чимось новим. Йому та іншим артистом буде, що згадати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ведучий шоу "Говорить Україна" запросив на сцену батька п'ятьох дітей, коли з тієї ж ялинкою вийшов Винник. Це шокувало всіх присутніх. Як з'ясувалося, артист приміряв на себе роль багатодітного батька все для того ж промо-ролика.