Радикально налаштовані українці мають намір не здавати позиції, зірвавши концерт в Одесі вітчизняного поп-співака Макса Барських. Йому нещодавно вручили музичну нагороду в Кремлі.

Про це написав громадський активіст Сергій Стерненко в Facebook.

"Отже, концерт кримнашиста росіянина Райкіна в Одесі зірваний. Тут не будуть виступати ті, хто підтримує вбивць. Наступний — Максим Барських, який днями отримував нагороду в Кремлі. Його концерт запланований 4 грудня 2017 року теж в Одесі", — зазначив він.

Скріншот запису

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Російська Федерація наклала друге вето в Раді безпеки ООН вчора, 17 листопада. Тим самим Кремль заблокував відновлення розслідування по виявленню винних у хімічних атаках в Сирії.

Крім того, завсідник пропагандистських ток-шоу російського ТБ, "український політолог" В'ячеслав Ковтун знову блиснув в ефірі шоу Володимира Соловйова, ставши загальним об'єктом для насмішок.

Дивіться сюжет про зрив

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", одкровення вмираючого масона вразило світ.