В Мережі на продаж виставили годинник, які нібито належали екс-президенту України Віктору Януковичу.

Про це пишуть ЗМІ.

Так, згідно інформації, продавцем виступає росіянин з Іркутська - 14 жовтня він опублікував оголошення про продаж. Вартість годинника від Януковича оцінена в 115 тис. руб. (близько 52 тис. грн.).

Національний банк України виграв 1,6 млрд у сина екс-президента, але Олександр Янукович вирішив оскаржити рішення суду

В оголошенні зазначено, що ці години відносяться до лімітованої колекції, а всередині у них — швейцарський механізм. На звороті наручних годинників вигравіруваний напис "президенту України Віктору Януковичу".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Біля вертолітного майданчика Януковича з'явився новий керуючий

"Золоті годинник Януковича, президента України, лімітована колекція 10/50, швейцарський механізм",- сказано в оголошенні.

Звідки ці годинники з'явилися у продавця - невідомо.

Нагадаємо, в конференц-залі парламенту провели конференцію "Жінки за мир". Під час неї народний депутат з фракції "Опозиційний блок" відзначився висловлюванням про російської агресії на Донбасі, чим викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Крім того, ніяких 1,15 млрд доларів колишнього президента України Віктора Януковича на рахунках "Ощадбанку" немає і ніколи не було.

Дивіться сюжет про Януковича

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", запроданкою Повалій налякала росіян своїм ротом.