У ході масових зіткнень в Одесі проти забудови у Міському саду постраждали шість поліцейських.

Про це поінформувала прес-служба Національної поліції України.

"В Одесі під час акції щодо недопущення будівництва на території міського саду Одеси група осіб у балаклаві спровокувала конфлікт з поліцейськими. Тілесні ушкодження отримали шість правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Керівник одеської поліції Дмитро Головін заявив, що ні один з активістів не постраждав.

За фактом інциденту порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 КК України - хуліганство. Також правоохоронні органи вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У той же час, за відомостями ЗМІ, в ході бійки сторони застосовували кийки, сльозогінний газ та вибухові пакети.

Нагадаємо, в Миколаєві правоохоронні органи перекрили канал торгівлі людьми: вчитель хореографії відправляв своїх учениць в Туреччину нібито танцювати в нічних клубах, на ділі ж дівчата потрапляли в даний фінансове рабство.

Крім того, масштабна дорожньо-транспортна пригода паралізувало рух на Повітрофлотському проспекті в Києві 15 листопада.

Дивіться сюжет про бійку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Україні евакуюють великі аеропорти.