Легендарний американський кінорежисер Девід Лінч відвідав київський Будинок з химерами, після зустрічі з президентом України Петром Порошенком.

Відповідне відео оприлюднив глава країни в Facebookю

"Зустрівся з легендарним американським кінорежисером Девідом Лінчем. Він прибув до України для відкриття представництва благодійного Фонду. Фонд Лінча займається трансцендентальною медитацією, допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля. Подякував за рішення відкрити в Україні цей Фонд. Це важлива та символічна місія", – підписав Порошенко відео.


Відео: Девід Лінч відвідав Будинок з химерами

Зустріч з Девідом Лінчем

Зустрівся з легендарним американським кінорежисером Девідом Лінчем. Він прибув до України для відкриття представництва благодійного Фонду. Фонд Лінча займається трансцендентальною медитацією, допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля. Подякував за рішення відкрити в Україні цей Фонд. Це важлива та символічна місія. Нині це дуже актуальне та важливе питання для України, яка переживає часи війни і потерпає від російської агресії. Сотні тисяч українських військових повертаються з війни і потребують психологічної реабілітації. Люди мають отримати допомогу у подоланні стресу, адже страждають від цього не лише військові, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, але й цивільні.

Posted by Петро Порошенко on Saturday, 18 November 2017

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Судячи з кадрів, режисер культового серіалу "Твін Пікс" був вражений виглядом будівлі в стилі модерн, прикрашеною скульптурами, що зображають наземний та підводний тваринний світ, атрибути полювання та казкові істоти.

Варто відзначити, що Лінч двічі в день займається трансцендентальною медитацією по системі Махаріші Махеш Йоги з кінця 1970-х. Після 2002 року режисер повернувся до Каліфорнії зі стажування йоги у Флодропе і почав агітувати за перетворення світу на основі вчення Махаріші про "єдине поле".

У мережі навіть існує аудіокнига про техніку занурення в глибину свідомості, яку він випустив у 2006 році. Лінч розповів, як медитація допомагає йому в роботі над фільмами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", новина про те, що Лінч відвідає Україну, розлетілася в другій половині жовтня 2017 року. Повідомлялося, що він буде брати участь у офіційному відкритті українського представництва David Lynch Foundation - всесвітньо відомого благодійного фонду. Його проект фінансує боротьбу з домашнім насильством, а також допомогу біженцям, ветеранам війни, бездомним та ув'язненим.