За останні півроку розмір заробітної плати голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак досяг позначки 100,7 тис. грн. в місяць проти 143,6 тис. грн. в минулому році.

Про це інформує "Радіо Свобода", посилаючись на звіт Рахункової палати про результати аудиту НАПК з вересня цього року.

У той же час відзначається, що середньомісячна зарплата заступника голови НАПК в нинішньому році склала 76,8 тис. грн., членів НАПК від 69 до 76,4 тис. грн.

Згідно зі звітом, премії працівникам апарату НАПК почали виплачуватися з червня 2016 року, їх розмір коливався в залежності від посад працівників - від 25% до 200% посадового окладу в червні до 450% у грудні 2016 року.

Як повідомляється, у липні 2016 чолі НАПК Корчак було нараховано 165,5 тисяч гривень премії. В середньому її премія становила 49,3 тисячі гривень в місяць.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти директора НАБУ Артема Ситника через ймовірного розголошення даних слідства.

Крім того, в Києві на проспекті Павла Тичини невідомі вчинили викрадення молодої жінки, яку заштовхали в автомобіль.

Дивіться сюжет про корупцію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві викрали жінку серед білого дня.