Росіянка, що знаходиться вже на пенсії, виграла джекпот, сума якого склала понад 0,5 млрд руб. в "Столото".

Про це 17 листопада розповіли в лотерейної компанії.

"63-річна пенсіонерка з Воронезької області Наталія Власова купила свій квиток у місцевому поштовому відділенні, але чекала тиждень, потім вона перевірила і виявила, що є переможцем", – заявили співробітники.

В оприлюдненій відеозапису Власлова сказала, що частина виграшу вона віддасть на благодійність.

Нагадаємо, не встигли українці оговтатися від драми з викраденням дитини з дитячого саду № 606, яке сталося ввечері 20 жовтня в Києві, як дізналися про чергову гучну подію – масове отруєння дітей в одному з дошкільних навчальних закладів Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, в українських виданнях часто з'являються повідомлення про величезних сумах, які народні депутати вказують в своїх електронних деклараціях. Пояснення часом бувають вельми незвичайними: наприклад, Олег Ляшко виграв 500 тис. грн. в лотерею, а Володимиру Парасюку годинник за 8 тис. приніс Святий Миколай.

Дивіться сюжет про виграші

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", дівчина показала лотерейний майстер-клас.