Глава російської держави Володимир Путін побував на урочистому відкритті пам'ятника імператору Олександру III на території Лівадійського палацу в нині окупованій Ялті.

Про це повідомляють ЗМІ.

Пам'ятник Олександру III встановлений на місці, де раніше знаходився Малий Лівадійський палац – його збудували у другій половині XIX століття і зруйнували під час Другої світової війни.

У березні окупаційна влада Криму для встановлення пам'ятника царю знесли діючі тенісні корти та танцмайданчик.

Згідно з інформацією, візит Путіна паралізував рух на трасі навколо Ялти, в Лівадії і на вулиці Блюхера. Також жителі Ялти скаржилися, що з міста виїхати фактично неможливо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Даний захід також викликало саркастичне обурення в соцмережах.

Скріншот коментарів

Нагадаємо, користувачі мережі порівнюють російського президента Володимира Путіна і німецького диктатора Адольфа Гітлера, однак це не зовсім правомірно: до великого нациста кремлівському заседателю ще потрібно дорости.

Крім того, отримано понад 60 дзвінків з повідомленнями про 50 вибухових пристроях, закладених по шляху проходження кортежу президента Росії Володимира Путіна в Санкт-Петербург.

Дивіться сюжет про Путіна

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", НАТО оголосили про небезпеку.