Керівництво Київенерго попередило жителів столиці про помилкових квитанціях за оплату електроенергії, які їм можуть надсилати додому.

Про це інформує прес-служба підприємства.

Так, шахраї можуть відправляти підроблені квитанції по електронній пошті з безкоштовних поштових сервісів, при цьому в "документах" може йти мова про заборгованості.

Також Київенерго зазначає, що інформує своїх клієнтів тільки за допомогою SMS-повідомлень, офіційних листів і дзвінків операторів Контакт-центру 15-88.

Нагадаємо, центральні вулиці Києва залишилися без світла. Через пошкодження електромереж електрика тимчасово відсутня на вулицях Володимирської, Десятинної, Хрещатик, Малій Житомирській, Костьольній, Михайлівської, Лютеранської, Трьохсвятительській, Майдані Незалежності та Михайлівській площі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, минає 2017 рік стривожив екологів. Всупереч намітилася з 2014 року тенденції, викиди вуглекислого газу несподівано почали зростати. У період з 2006 по 2014 кількість викидів збільшувалося на 3% в рік.

Потім або скорочувалася, або не змінювалося. Аналітики не знають ще до кінця, як охарактеризувати зміну тренда: як випадкове коливання або як початок нового підвищуючого циклу.

Дивіться сюжет про шахраїв

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", NASA ризикує влаштувати Чорнобиль на Марсі.