Чергова горе-мати залишила дітей самих у будинку практично без їжі. Це відбулося в Бердичеві (Житомирська обл.).

Відповідний репортаж оприлюднений в YouTube.

Жінка просто пішла на дві доби, закривши трьох маляток з мискою каші і одного цибулиною в будинку. Відзначається, що старшій дитині було всього лише вісім років. А наймолодшій доньці – три роки. Приміщення було неопалюваним, так діти просиділи крім того, що голодні, ще і в холоді.

Шкільні вчителі, які викладали у старшого сина, звернули увагу, що дитину кілька днів немає на заняттях. Саме вони і звернулися в соціальну службу, яка, в свою чергу, – в поліцію. Правоохоронці потрапили в приміщення, виявивши покинутих дітей.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відео: мати закрила трьох дітей у квартирі без їжі


Як з'ясувалося, поки матері не було вдома, малюки отримали переохолодження і захворіли. Крім цього, лікарі зазначили, що нещасні були недоглянутими, а в будинку панувала повна антисанітарія.

Інспектор ювенальної превенції Бердичівського відділу поліції Олеся Чубоха зазначила, що будинок був відрізаний від газопостачання. Тепер матері-зозулі загрожує позбавлення піклування, а також в'язниця строком на два роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Херсоні чергова безвідповідальна мати просто забула однорічного малюка в кафе. Вона попросила працівника закладу доглянути за ним хвилин 40, і зникла на три години.