Вихідний перед початком нового робочого тижня не порадує українців гарною погодою. Синоптики 19 листопада обіцяють дощ зі снігом по всій території країни, а середня температура ледь підніметься до +11 градусів.

Про це повідомляє Гідрометцентр. Тільки на заході прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вдень температура повітря досягне 6 градусів тепла, вночі очікується до + 4 градусів.

На сході очікується невеликий дощ, вдень стовпчик термометра підніметься до позначки +10 градусів, вночі буде прохолодно - до 4 градусів тепла.

У Вінницькій і Житомирській областях буде хмарна погода, в інших центральних областях пройдуть дощі зі снігом, температура підніметься до 6 градусів вище нуля вдень і до +3 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На півночі країни пройде дощ з мокрим снігом. Вдень термометри покажуть температуру від +4 до + 6 градусів тепла, а вночі до +4 градусів.

На півдні сонячно буде лише в Криму, у всіх інших областях пройдуть дощі. Вдень температура повітря підніметься до +10 градусів, вночі - до +5 градусів.

У Києві в неділю пройдуть дощі з мокрим снігом. Днем до +6 градусів, а вночі - до 3 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві безстрашний бігун вразив користувачів мережі. Чоловік вибіг на пробіжку в шортах, незважаючи на негоду. За це його охрестили "сніговою людиною".