Активісти "Руху визволення" підпалили шини під Адміністрацією президента на вулиці Банковій, 11 у Києві.

Про це повідомляє Politeka.

На відео можна побачити, як люди підбігають до білого мікроавтобуса і намагаються його перевернути. Вони стверджували, що цей бус стежив за ними від особняка президента Петра Порошенка.

У ситуацію втрутився народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв. Він попросив чоловіка в машині показати посвідчення. Чоловік пред'явив посвідчення Служби безпеки України міста Києва, після чого Соболєв попросив людей пропустити автобус. Чоловіки послухалися нардепа.

Раніше учасники "Руху визволення" приїхали до особняка Порошенка, щоб з'ясувати місцезнаходження зниклого добровольця батальйону "Донбас" Вано Надірадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у центрі Києва 17 листопада викрали грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе й повезли у невідомому напрямку. Він в цей час сидів у кафе на вулиці Інститутській.

Люди, які затримували Вано Надірадзе, представилися співробітниками карного розшуку. До двох чоловіків, які сиділи у закладі громадського харчування, прийшли п’ятеро людей у штатському одязі. Вони з застосуванням сили схопили одного з відвідувачів, завели йому руки за спину, накрили обличчя, вивели з приміщення, посадили в синій бус і повезли.

На місце події викликали поліцію. Правоохоронці кажуть, що у них є інформація лише про викрадення однієї людини.

Відео протесту на Банковій

Під Адміністрацією Президента на Банковій

Posted by Рух "Визволення" on Saturday, 18 November 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі опублікували відео з камер відеоспостереження, на яких можна побачити момент викрадення Надірадзе.