Відомий американський актор Девід Кессіді опинився на межі смерті. У нього відмовляють печінка та нирки, він терміново потребує пересадки органів.

Про це повідомляє Politeka.

Кессіді знаходиться в лікарні в критичному стані. За словами одного з друзів родини, він виглядає похмуро. Він знаходиться там вже три дні. Лікарі стверджують, що його стан погіршується.

Актор тільки недавно вийшов з коми і тепер знаходиться в оточенні рідних і близьких в одній з клінік штату Флорида.

Девід Кессіді прославився завдяки ролям у серіалах "Малкольм у центрі уваги", "C.S.I. Місце злочину", а також ситкому "Сім'я Партрідж".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2 січня 1969 року Кессіді дебютував у бродвейському мюзиклі "Листя фігур падають". Він закрився після чотирьох виступів, але режисер побачив шоу і запросив Кессіді на телеекран. У 1969 році він переїхав до Лос-Анджелеса.

Після підписання контракту з Universal Studios в 1969 році, Кессіді був представлений в епізодах телесеріалів "Айронсайд". У 1970 році актор взяв на себе роль Кейта Партріджа, сина Ширлі Партріджа, у серіалі "Сім'я Партрідж".

На відео розповідають про найвідоміші ролі Девіда Кессіді

Як повідомляв портал "Знай.ua", у віці 64 років пішов з життя відомий гітарист, один із засновників культового австралійського гурту AC/DC Малкольм Янг.