Американська хіп-хіп-виконавиця Нікі Мінаж опублікувала на сторінці в Instagram відверті фото, які прикрасили обкладинку та сторінки популярного глянцю Paper.

Зірка, яка прославилась завдяки своїм пишним формам, імітувала секс зі своїми клонами. Мінаж можна побачити у ванній зі своїми копіями та у ліжку. Дівчина не соромилась ставати у найвідвертіші пози.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нікі Мінаж розпочала свій творчий шлях у 2008 році, представивши мікстейпи Playtime Is Over, Sucka Free і Beam Me Up Scotty. Співачку помітив репер Ліл Вейн та запропонував їй контракт зі студією Young Money Entertainment.

Мінаж випустила три студійних альбоми, останній з яких The Pinkprint у 2014 році. Вона підтримала платівку грандіозним турне європейськими містами.

Впродовж кар'єри Мінаж виграла безліч нагород, включаючи шість American Music Awards, десять нагород BET, сім нагород BET Hip Hop, чотири Billboard Music Awards, три премії MTV Video Music Awards, три нагороди MTV Europe Music Awards та дві нагороди People's Choice Award.

У травні цього року співачка оголосила у Twitter, що оплатить навчання у коледжі 30 своїм шанувальникам.

Дивіться кліп Нікі Мінаж No Frauds, в якому засвітились Ліл Вейн та Дрейк

Як повідомляв портал "Знай.ua", 44-річна німецька супермодель Хайді Клум нещодавно стала черговою жертвою хакерів - 14 листопада кіберзлочинці злили в мережу її інтимну фотосесію.