Сьогодні в Україні юридичні обґрунтування перебування авто на іноземній реєстрації туманні, але деякі співгромадяни все ж беруть європейські іномарки, відмовляючись від "шедеврів радянського автопрому", які розвалюються.

Про це повідомляє Politeka.

Експерти порадили українцям європейські автомобілі, які не лише дешеві, а й вигідні в обслуговуванні, враховуючи стан українських доріг. Ці п'ять "євроблях" можуть дозволити собі українці з бюджетом до 2 тисяч доларів.

Opel Omega B

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Просторий салон, величезний багажник, плавність ходу завдяки енергоємній підвісці роблять Omega відмінним сімейним автомобілем. Варто брати рестайлінгову Omega B, яку робили після 1999 року - у неї кузов оцинкований.

Volkswagen Golf IV

Легендарний Golf був і залишається одним з кращих міських автомобілів. Для маленької сім’ї це відмінний вибір. Якщо вам пощастить знайти “живий” Golf IV, то витрати на його утримання будуть в рази менше, ніж у випадку з наступним поколінням.

Mercedes-Benz E-class W210

Культовий "лупатий мерин", завдяки епопеї з нерозмитненими авто, сьогодні коштує зовсім недорого. При виборі варто уважно оцінювати стан кузова, Mercedes тих років мали вельми посередню захист від корозії.

Chrysler Voyager

Chrysler Voyager, як і його побратим Dodge Caravan, являє собою досить нехитру робочу конячку. 7-місцевий салон, маленький багажник роблять ці автомобілі дуже практичними. Ходова проста в ремонті і досить надійна. Двигуни – середнього ресурсу, але досить невибагливі.

Skoda Fabia

Fabia відрізняється дуже простою конструкцією і дешевизною в обслуговуванні. Дизель 1,9 л – добротний “роботяга”, а з бензинових моторах все ж краще уникати 1,2 л – він відверто слабенький навіть для такої маленької машинки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін готовий дозволити реєстрацію автомобілів на європейських номерах в Україні.