Про гримерки українських артистів вже давно ходять сотні легенд: чого варті тільки історії про зайву чарку спиртного, розкидані речі та телефонні розмови годинами.

Команда гумориста Сергія Притули доводить: все це ніщо, у порівнянні із тим, що приховує закулісне життя "Вар'ятів", яке подекуди виходить ще більш кумедним, аніж на сцені.

Наприклад, "Владзьо" (Володимир Ковцун) вміє показувати справжні фокуси, але тільки не завжди вдало. Цього разу йому прийшла в голову ідея продемонструвати свій хист швидко одягатися.

Але сорочка, підкинута вгору, підвела улюбленця публіки, зате повеселила очільника шоу – справді, Притула ніколи не пропускає можливості вступити з ним у дружню суперечку, особливо під час батлів. А тут такий привід, та ще фанатам на радість.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Дивіться: гримерка команди Притули

Трошки про те, що відбувається у гримерці "вар'ятів" перед концертами. Тур триває. Завтра Суми!

Posted by Сергій Притула - офіційна сторінка on Saturday, 18 November 2017

Прихильники оцінили старання Владзьо – мовляв, справжній тобі "стрілок", а те, що не потрапляє по мішенях, нічого страшного.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула знайшов вірного союзника українцям у Канаді.