Український співак Віталій Козловський опублікував на сторінці в Instagram знімок з чергового виступу. Артиста тримає на руках дівчина, а сам він розповів, що відбувалось окрім цього.

"Носильщиця - прекрасна! Тепер можу поставити ще одну галочку в списку того, що робили зі мною на сцені: цілували, дряпали, одяг на мені рвали, засоси ставили, спідню білизну в мене кидали, в коханні зізнавались, домагалися, квіти дарували, руки цілували, на грудях автограф ставив, мій Ч чіпали, секс пропонували, на руках носили", - розповів Козловський, ірончно запитавши, що буде далі.

Користувачі Instagram пишуть, що співак у відмінній формі, тому може собі дозволити опинитись у жіночих руках.

Нещодавно Козловський відверто розповів про розставання зі своєю екс-нареченою Раміною Есхакзай. Ще півтора роки тому він був впевнений, що не одружиться. Через рік він свідомо освідчився Раміні, але сьогодні не може просто взяти та забути колишню кохану.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Неможливо ось так просто взяти і за секунду перекреслити те, що для тебе було натхненням, бажанням продовження і серйозних намірів", - сказав Козловський.

Він додав, що після розставання не бажав ні з ким про це говорити, але Раміна написала пост у соцмережі, що викликало шквал коментарів від фанатів. Сьогодні Козловський та Раміна не спілкуються.

Кліп Козловського на пісню "Моє море"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський поділився секретом ідеальної фігури зі своїми шанувальниками.