У мережі не вщухає скандал після спроби російського артиста Костянтина Райкіна виступити з концертом в Одесі. Цей інцидент породжує безліч питань до влади України, яка дозволили йому приїхати в країну після підтримки анексії Росією Криму.

Про це повідомив український журналіст Роман Скрипін в Facebook. Він зазначив, що питання виникають і до спецслужб країни. Його дивує, чому СБУ пускає в Україну її ворогів і не працює над списком нев'їзних.

"Також немає Кабміну, який повинен прийняти рішення про введення візового режиму. А ще дуже не вистачає розриву дипломатичних відносин. А ще - повного закриття кордону з країною-агресором", - перерахував Скрипін.

До того ж він опублікував популярний радянський фільм за участю Костянтина Райкіна "Труффальдіно з Бергамо".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ось все, що я можу сказати про історію" Райкін в Одесі ". Тут навіть в титрах замовник вписаний в самому початку, ну а далі - виконавці і весь цирк, вся клоунада", - підсумував журналіст.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі опублікували відео зриву в Одесі концерту одіозного актора театру і кіно Костянтина Райкіна. Його шанувальники вступили в словесну перепалку з місцевими активістами, які аргументують свій протест тим, що Райкін публічно підтримував анексію Криму Росією.