Українська співачка Настя Каменських одягнула для останнього випуску шоу "X-фактор" зухвале вбрання.

Каменських обрала для прямого ефіру сірий світшот з єдинорогами та яскраву рожеву спідницю. Кудряве волосся суддя пісенного шоу зібрала у високий пучок, а на губи нанесла помаду у колір спідниці.

Зірка поділилась світлинами зі своїм образом на сторінці в Instagram та подякувала візажистам за мейкап. Фанати нагородили Каменських сотнями тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Потам та Настя Каменських заявили про паузу у діяльності дуету "Потап і Настя". Тепер співачка виступає сольно під псевдонімом NK.
2 листопада відбулася прем'єра синглу і кліпу #этомояночь в рамках її власного сольного проекту NK.

Пісня написана в стилі Future Pop, і в ній артистка постала в новому амплуа: сучасна, енергійна, весела та розкута, яка легко поєднує в своєму житті сім'ю, домашній затишок і розваги. Цим кліпом NK хоче надихнути і показати, що побут можна і потрібно розбавляти яскравими фарбами.

Відео знімав відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Зйомки відбулися ще у вересні, тривали дві доби і трималися в строгій таємниці.

Дивіться новий кліп Каменських

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських одягнула для зйомок, куди завітала її мама, вбрання з глибоким декольте.