Відому українську співачку Олю Полякову не даремно називають "Супер блондинкою". Вона вирішила порадувати своїх шанувальників новою порцією знімків в дуже відвертому образі.

Фото співачка опублікувала соцмережі й викликала захват у фанатів, передає Clutch. Вона з'явилася в сексуальному образі героїні Джесіки з мультфільму про кролика Роджера.

Судячи з усього, в такому вигляді співачка погостила і виступила в київському Палаці "Україна", де 14 листопада пройшов концерт на честь 15-річчя балету Freedom. Шанувальників підкорила її бездоганна фігура і звабливі форми.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ну просто сексі-діва", "Оля, ви дуже спокуслива", "Ось це шикарні форми", - засипали співачку компліментами в соцмережі.

Поряд з цим шанувальники співачки вказали, що сам образ вийшов досить вдалим і Полякова дійсно схожа на героїню колись популярний детективних нуар-романів про кролика Роджера.

Раніше артистка порадувала шанувальників в соцмережі черговою порцією фотографій себе коханої. На чорно-білих знімках красуня позує на березі моря в купальнику.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українська поп-діва, недавня учасниця "Танців з зірками" і мати двох дочок Оля Полякова заявила, що може народити ще багато дітей.