На місці смертельної аварії в Харкові журналісти зафіксували кілька десятків порушень за кілька хвилин.

Про це йдеться в сюжеті українського каналу.

Так, в сюжеті вказується, що за 10 хвилин спостережень на злощасному перехресті зафіксували 20 порушень правил дорожнього руху. При цьому водії продовжують тут їздити на червоний і жовтий сигнал світлофора, повертають з неправильного ряду.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Судячи з такої поведінки на дорозі, смертельна трагедія нічому не навчила водіїв.

ДТП в Харкові (18+)

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в центрі Харкова, на перетині вулиць Сумської та провулку Мечникова, пройшов черговий слідчий експеримент у справі смертельного ДТП, яке забрало життя шести людей і відправила на лікарняне ліжко п'ятьох.

Це вже третій слідчий експеримент у справі. Він знову проходить у вечірній час. На цей раз до слідчих дій залучені Олена Зайцева і 49-річний Геннадій Дронов - другий учасник ДТП.

Крім того, в страшному ДТП в Харкові, коли Олена Зайцева на Lexus протаранила натовп людей, виявили незвичайні деталі. Ця аварія практично повністю списана під копірку з події майже десятирічної давності.