Знаменитий голлівудський режисер Девід Лінч нещодавно приїхав до Києва, щоб влаштувати розкішну благодійну вечерю. Під час заходу він прочитав гостям лекцію про шлях до щастя.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН". На благодійний вечір зібралися представники українського бомонду. Серед гостей помітили Вікторію Тігіпко, Сніжану Єгорову з донькою, Олену Кравець з чоловіком.

Частина гостей отримала запрошення, а інші потрапили на благодійний вечір за квитками. Ціна на них складала від 23 до 55 тисяч гривень.

Під оплески залу за першим столиком сів Девід Лінч та керівник його фонду Боб Рот. Батьки його матері - кияни. Боб сказав, що виріс у Каліфорній й наразі живе у Нью-Йорку, але найкраще спить у Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Поки гості ласували закусками, їх розважали колишній учасник групи "Козаки" Артур Гаспар, а потім сім'я Шурових - Дмитро, Ольга і Лев. Вони грали композиції з серіалу "Твін Пікс", який зробив Девіда Лінча знаменитим. Коли публіка відчутно розслабилася, режисер з трибуни почав читати лекцію про шляхи до щастя.

"Кожна людина, кожен із нас має скарб у самому собі. З певних причин ми втрачаємо зв'язок із цим скарбом, і саме трансцендентальна медитація допомагає відновити зв'язок з цим скарбом", - розповів Лінч.

Благодійний вечір продовжило неформальне спілкуванням із режисером. Всі кошти, які виручили від продажу квитків, передали до фонду режисера. Але організатори не сказали, скільки грошей вдалося зібрати.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, легендарний американський режисер Девід Лінч збирає гроші для українського представництва благодійного Фонду трансцендентальної медитації. Він вважає, що зможе допомогти українським воїнам у боротьбі з посттравматичним синдромом.