Скандальний російський музикант Юрій Лоза дістався зі своєю "експертною" думкою і до недавно померлого одного із засновників, екс-гітариста легендарного рок-гурту AC/DC Малькольма Янга.

Про це повідомляє "Рідус".

Лоза раптово згадав гучний інцидент, який стався ще на початку кар'єри групи.

"Абревіатура AC/DC якимось чином пов'язана з гей-рухом. І коли вони пробилися, всім дуже довго доводили, що вони не мають до цього ніякого відношення", – висловив свою думку він.


Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лоза зазначив, що перший час на їх концерти натовпами ходили представники ЛГБТ-спільноти.

Він вважає, що музиканти не користувалися особливою популярністю в Росії через те, що у них немає ні однієї балади. Тим часом, Лоза зазначив, що гурт є одним з небагатьох австралійських колективів, які змогли домогтися колосального успіху в світі. Але "експерт" все одно не є їхнім прихильником, тому що музика не по душі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малкольм Янг помер 18 листопада. Музикантові було 64 роки. У 2014 році засновник гурту перестав виступати з колективом. Медики діагностували у нього "деменцію". Янг створив AC/DC зі своїм молодшим братом Джорджем в 1973 році.