Глава Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін гідно відповів провокаторам, які вимагали від нього промови російською мовою.

Про інцидент написав в Facebook журналіст Андрій Цаплієнко. В Авдіївці відбулися збори городян, на якому місцеві жителі звинувачували Малихіна в тому, що він несе відповідальність за перебитий водопровід.

"І тут з натовпу провокатори почали волати:" Не по-нима-мо! Го-во-ри з нами по-русски! "Стало абсолютно ясно, що справа не в газопроводі. Невже я один відчуваю фантомний біль весни чотирнадцятого? Невже хтось забув, що за такими вигуками потім приходять російські танки. Втім, Павло гідно відповів кричущим: "Я розмовляю рідною, Богом дарованому мені мовою. Якщо хтось забув, нагадую. Авдіївка - це Україна", - написав журналіст і додав: "Будь, як Павло".

Малихін про водопостачання в Авдіївці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в одному з житлових кварталів Авдіївки, що на Донеччині невідомі жорстоко познущалися над українською символікою - вони розірвали на шматки і кинули прямо посеред вулиці затоптаний державний прапор.

Саме він знайшов спаплюжений шматок тканини - все, що залишилося від прапора, очистив його від бруду і листя, підняв з землі і забрав з собою.