Винахідника Ілона Маска помітили в одному з кафе Лос-Анджелеса, куди той заїхав поснідати. Але він був не один, а в компанії колишньої коханої, актриси Ембер Херд.

У мережі з'явилися фотографії парочки. За сніданком Маск і Херд читали австралійську версію видання GQ зі знімком актриси на обкладинці і невимушено спілкувалися.

Незважаючи на розставння, вони продовжують проводити вільний час разом. Але поки так і невідомо, які зараз у знаменитостей відносини. Самі Ембер і Ілон поки ніяк не прокоментували ці повідомлення.

Бізнесмен і актриса офіційно підтвердили свій роман у квітні 2017 року. Але їхні стосунки протривали недовго. Пара розбіглася вже влітку. Маск в одному з інтерв'ю сказав, що ініціатором рішення була його обраниця. Вони обидва запевняли, що розлучаються хорошими друзями.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Але спільний сніданок Маска і Херд викликав хвилю роздумів. Всі активно обговорюють, можливо пара вирішила відновити свої відносини.

Винахідник Ілон Маск розійшовся з актрисою Ембер Херд

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, американську актрису Ембер Херд помітили за пристрасним поцілунком з невідомим чоловіком в особняку в австралійському Квінсленді.