Мешканці Фініксу (Арізона, США) днями стали свідками незвичайного явища. Ввечері, близько 20 години 30 хвилин за місцевим часом камері вдалося зафіксувати світлові ефекти, остаточного пояснення яким поки що не знайшли.

Очевидці одразу опублікували ролик в YouTube, а уфологи почали працювати над розгадкою дивовижного ребусу. Відомі своєю схильністю вірити в інопланетян та повагою до незвіданих цивілізацій, люди запевняють: це було ніщо інше, як НЛО, або невдале вторгнення прибульців на територію землян.

Місцева влада була більш стриманою у своїх коментарях з цього приводу, але підтверджують: справді, бачили спалахи, схожі на метеорит, в атмосфері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Дивіться: НЛО в небі над Арізоною

Як повідомляв портал "Знай.ua", NASA показало дивовижне явище на Юпітері: в об'єктив камери космічного апарату потрапила потужна буря в атмосфері.