Останнім часом у Голлівуді набрали популярності скандали з відомими акторами і продюсерами з приводу домагань з їх боку. Українські зірки вирішили не відставати від зарубіжних колег і поділилися своїми історіями.

Відповідний репортаж оприлюднив "ТСН".

Українська актриса Ольга Сумська довго збиралася поділитися своєю історією, але ніяк не наважувалася зробити це. І тільки скандали в Голлівуді надихнули красуню зробити це. Як з'ясувалося, артистка виявилася в числі жертв, які зазнали сексуальних домагань з боку режисера, який зустрічав її в кулуарах.

Він кликав її до себе додому попити кави, нібито для того, щоб показати зірці "чудовий" сценарій. На той момент актрисі було близько 22 років. Відмова стала свого роду ярликом на її кар'єрі. Адже Сумська була практично затверджена на роль, а після події її зняли. Ця історія коштувала актрисі 15 років паузи в кінокар'єрі. А все тому, що режисер зробив все, щоб вона не потрапляла в інші проекти. На думку Сумської, в шоу-бізнесі це звичайна практика.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українська співачка Наталія Валевська також виявилася жертвою з боку продюсерів. У 2003 році вона хотіла взяти участь у відомому фестивалі. Дівчину обрали. Їй подзвонив продюсер, сказавши, що дівчина талановита. Він заявив, що чекає на неї в Москві на відбірковий тур. Чоловік надсилав їй повідомлення з такими текстами: "Ти вся така красива", щоб спровокувати її на предмет інтимного зв'язку. Але вона не збиралася таким чином потрапляти в шоубіз. Вона дипломатично відмовила чоловікові. В результаті, співачка не потрапила на фестиваль.

Навіть знаменитий оперний співак Володимир Гришко розповів, що пережив подібні домагання. Це сталося на головних сценах Європи та США. Як з'ясувалося, чоловіка просто змушували приходити на кастинги оголеним. Але співак відмовився, тому і втратив вигідні контракти.


Дивіться повний сюжет про українських зірок


Як повідомляв портал "Знай.uа", подібними історіями поділилися співачка Юлія Войс, Солоха, зірка Playboy Лада Брік і ще кілька зірок.