18 листопада в Санкт-Петербурзі рішуче налаштовані жителі провели одиночні пікети на підтримку кримських татар і проти репресій на території окупованого Криму.

Про це стало відомо завдяки оприлюдненому відео в YouTube.

Акцію, яка відбулася на Невському проспекті, провели активісти "Демократичного Петербурга".

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Учасники мітингу вийшли на пікети з національним прапором кримських татар та плакатами із закликами до припинення репресій.

Кадр з місця

Крім цього, деякі активісти закликали до бойкоту чемпіонату світу з футболу – він повинен відбутися в РФ в наступному році. Також вони зажадали звільнення українського режисера Олега Сенцова та інших політичних в'язнів Кремля.

Зазначимо, що деяких активістів намагалися провокувати і ображати. Однак у справу втрутилася поліція. Звернемо увагу, що співробітники правопорядку не стали заважати проведенню акції.

Нагадаємо, ряд активістів з Санкт-Петербурга і Москви об'єдналися в ініціативу "Стратегія-18". Кожен місяць 18 числа активісти виходять на вулиці, щоб розповісти про стан справ у Криму, інформувати росіян про факти порушення прав і свобод людини.

Нагадаємо, в Мережі з'явився знімок глави російської держави і хлопчика з проведення великого заходу, що став хітом обговорень.

Крім того, Володимир Путін побував на урочистому відкритті пам'ятника імператору Олександру III на території Лівадійського палацу в нині окупованій Ялті.

Дивіться сюжет з місця

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", противниця Путіна попросилася в Україну.