Американська зірка реаліті-шоу Кім Кардашян в черговий раз відзначилась небувалим заробітком від продажу своїх парфумів. За першу годину продажу жінка заробила 1 млн дол, а за добу – прибуток досяг позначки 10 млн дол.

Про це повідомляють ЗМІ.

Всього за перші 24 години онлайн-продажів свого нового аромату KKW Fragrance чистий прибуток Кім Кардашян становила понад 10 млн дол.

Духи виявилися настільки затребувані, що за першу годину продажів нового парфуму від світської левиці покупці принесли Кім понад 1 млн дол.

Фотографія духів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У списку ароматів, представлених у новій лінійці духів від Кардашян, є три види парфуму: Gardenia Crystal Oud – з явними відтінками сандалового дерева, Crystal Gardenia – з явними нотками квітів і деревно-мускусного запаху, а також Crystal Gardenia Citrus – парфум, відрізняється вкрапленнями ноток цитруса.

Кожен з ароматів будь-який бажаючий може купити в онлайн-магазині, а вартість за один флакон духів варіюється від 35 до 60 дол.

На першому етапі виробництва всього було виготовлено 300 тис. флаконів нового парфуму, а очікуваний прибуток від продажу першої партії може скласти близько 16 млн дол.

Нагадаємо, ми вже звикли до довгоногим красуням з ідеальним тілом і пухкими губами, які щодня радують своїх фанатів новими пікантними знімками. Такі образи часто змушують представниць з не таким ідеальним тілом комплексувати, провокуючи депресії у багатьох жінок. Однак не варто вірити, що більшість тих, кого вважають еталонами краси, мають цю красу від природи.

Крім того, американська реаліті-шоу Кім Кардашян розширює свою імперію: тепер вона випускає ще й духи. Їхня фішка – нотка гарденії й флакон, який за формою нагадує кристал.

Дивіться сюжет про співачку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", маніяк "допомагав" сумним користувачам.