Відомий актор Голлівуду Джонні Депп продав п'ять своїх останніх пентхаусів в Лос-Анджелесі. Журналісти висловлюють думку, що продаж нерухомості пов'язана з непростим фінансовим становищем актора.

Продана квартира

Загальна сума за п'ять проданих квартир становила близько 11 млн дол. Останніми актор продав апартаменти в житловому комплексі Art Deco Eastern Columbia Lofts в центрі Лос-Анджелеса за 1,4 млн дол.

Продана квартира

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цю квартиру актор придбав 10 років тому за 7 мільйонів доларів. Квартиру площею 165 квадратних метрів розписав бразильський вуличний художник Osgemeos. Новий власник вже встиг виставити житло для оренди за 5 500 доларів в місяць.

Продана квартира

Крім нерухомості в Лос-Анджелесі, актор намагався продати особняк на півдні Франції – він знизив ціну з 55 до 39 мільйонів доларів. А також виставив на торги ферму в Кентуккі за стартову ціну в 2,5 мільйона доларів.

Продана квартира

Крім проданої нерухомості, у Деппа ще залишився острів на Багамах і шикарний особняк в Західному Голлівуді.

Продана квартира

Нагадаємо, всесвітньо відома зірка українського балету Сергій Полунін розповів про захоплюючій фотосесії з американською актрисою Памелою Андерсон.

Крім того, голлівудський актор Джонні Депп знявся у черговому кліпі свого давнього друга Мериліна Менсона – американський шок-рокер випустив новий кліп на трек "Kill4me" з десятого альбому "Heaven Upside Down".

Дивіться сюжет про актора

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", голлівудський красень явив світу молодого Дамблдора.