На київському вокзалі презентували пасажирські вагони виробництва "Крюківського вагонобудівного заводу.

Як повідомляє прес-служба заводу, "Укрзалізниця" планує запустити вагони з 10 грудня по маршруту Київ - Відень. Варто відзначити, що на презентації були присутні представники австрійських і угорських залізниць.

Їм показали пасажирський вагон габариту RIC моделі 61-7034. Європейським гостям сподобалася якість і комфортабельність українського вагона.

Нагадаємо, раніше Австрійська федеральна залізниця опублікувала розклад руху поїзда Київ-Відень. Він курсуватиме через Львів і Будапешт.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Плани нового глави

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чергові "покращення" в "Укрзалізниці" ледь не відправили пасажирів на лікарняні ліжка. Люди поскаржилися на нестерпний запах свіжої фарби, яким люди змушені були дихати на шляху з Маріуполя до Києва.

Перевізник оновив вагони і поставив їх в рейс занадто рано, пофарбований поїзд повинен був відстоюватися ще хоча б тиждень.

Обурені пасажири пішли до провідників, які пояснили, що вагон тільки два дні як поліпшили і поспішили поставити в рейс. Пасажири вимагали посадити їх в інші вагони, декому пощастило, однак місць вистачило далеко не всім.