Зберігати яйця в відділі на дверцятах в холодильнику неправильно.

У цьому впевнена дослідниця Влатка Лейк. За її словами, на дверцятах холодильника, в спеціальному відділі вони можуть зіпсуватися раніше, ніж закінчитися термін їх придатності. Це пов'язано з тим, що продукти будуть постійно перебувати в середовищі з мінливої ​​температурою.

За словами вченого, найкраще зберігати яйця на середній полиці холодильника. При цьому їх потрібно тримати подалі від продуктів, які мають сильний запах.

Щоб уникнути зараження яєць, їх і сире м'ясо потрібно тримати якомога далі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Скільки зберігати яйця

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що потрібно уникати жирної їжі перед посадкою в літак. Якщо ви хочете швидко перекусити в популярному кафе, вибирає нежирну їжу. Наприклад пухким булочкам віддайте перевагу хлібці, замість смаженої ковбаски з'їжте шматок відвареного м'яса.

За кілька днів до польоту подбайте про стан вашого кішеніка. Найкраще з цим завданням впорається клітковина в овочах і фруктах. Збільште їх кількість в раціоні, додайте каші з цільного зерна (гречка, пшоно, перловка) і приберіть з нього м'ясо, яйця, сир, макаронні вироби.