19 листопада в Харків прибув колишній мер Нью-Йорка і радник президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані.

Як передає прес-служба Харківської міської ради, разом з Джуліані прибули експерти з безпеки компанії "Guliani Security & Safety". Американських гостей зустрічали мер Харкова Геннадій Кернес, перший заступник міського голови Ігор Терехов, директори департаментів міськради.

20 листопада Джуліані візьме участь в нараді "Харків - безпека і порядок". За повідомленнями прес-служби, американський чиновник презентує напрацювання щодо поліпшення сфери безпеки в місті.

Трамп "кинув" Джуліані?

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що міський голова Харкова Геннадій Кернес давно відомий своїм багатим словниковим запасом, в тому числі і нецензурної лексики. Його запис передвиборчої промови з екс-мером Михайлом Добкіним в 2011 році вже давно стала історією і розійшлося на цитати.

Однак під час шістнадцятої сесії Харківської міської ради VII скликання Геннадій Адольфович продемонстрував, що і сьогодні майстерно володіє лексикою.

Це сталося в той момент, коли один з опозиційних депутатів, виступаючи перед присутніми, активно і емоційно критикував роботу міського голови.