Бойовики ОРЛО використовують у своїй пропаганді дітей.

Так, бойовики зняли ролик і опублікували в мережі, як діти привезли їм на передову солодощі і випічку. Подібні дії бойовиків викликали в мережі бурхливу реакцію.

"Цікаво, яке сміття в голові у цієї Діани, у цих хлопців? На вигляд начебто нормальна дівчина, а насправді цілковита дегенератка ... Краще б я помилявся .... Милі молоді люди, за що і на що пішли? ?? Як їх шкода ...", - пишуть коментатори.

"Дітям захотілося подивитися, як на передовій .... А на розвідку їм сповзати не захотілося? Одні в окопах сидять, а ці в повний зріст гуляють ..." - обурені користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Діти на фронті

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські бойовики можуть забратися з окупованих територій Донбасу і анексованого Кримського півострова вже зовсім скоро, і це підтверджує не один фактор.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак заявив, що питання вирішиться протягом декількох місяців. За його словами, звільнення окупованих територій може статися вже в березні-квітні 2018 року.