На сайті радіо уже доступний перший розділ аудіокниги, який має назву "Сильне ім'я Надія".

У створенні першого аудіо розділу взяла участь ведуча Соня Сотник, повідомляє Телекритика.

"Викладаємо першу частину розділу "Ірак" з книги Надії Савченко "Сильне ім'я Надія", а з 10 по 13 серпня опублікуємо ще чотири частини. Стежте за оновленнями", - йдеться на сайті "Радіо Рокс".

Друкована книга має вийти у видавництві "Юстініан", тиражем - 10 000 примірників. Книга поєднуватиме розділи: "Війна", "Полон", "Викрадення", "В'язниця", "Голод у тюрмі та поза нею", "Сильне ім'я Надія", "Ірак", "Списаний льотчик "недольотчик", "Не знаючи броду, не лізь у воду або гниле болото Броди", "Майдан", "Крим", "АТО початок", "Рикошет".

Варто зазначити, ілюстрації до кожного розділу книги готує сестра Надії Віра. Це чорно-білі соколи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше адвокат Надії Савченко Ілля Новіков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що книгу вже здано до друку, а він виступив автором передмови.

Читайте також: "А коли ти скінчишся, тварино" - вірш Ірванця до Путіна

Нагадаємо, 30 липня у Донецьку Ростовської області (Росія) розпочався суд у справі Надії Савченко, її звинувачують у загибелі журналістів каналу "Россия 1". Адвокат Савченко неодноразово спростовував такі дані, наводячи докази, що обстріл, під час якого загинули співробітники телеканалу "Россия 1", стався після того, як Надія Савченко потрапила у полон до терористів "ЛНР". Також захист наводить два фактичних підтвердження алібі українки - білінг її мобільних телефонів і відеозйомку бойовика "ЛНР".