Мисливці за прибульцями готові бачити сліди інопланетян всюди. Інтернет просто кишить знімками хмар, дерев і комет, які нагадують уфологам літаючі тарілки. Не менше повідомлень ми чуємо і про знахідки, які нам намагаються подати як тіла інопланетян. Кумедний випадок стався сьогодні в Британії. Як повідомляють російські ЗМІ, хлопець фотографував незвичайні рожеві хмари з красивими плямами. Однак уфологи почали стверджувати, що фотограф відобразив рожеві НЛО. Користувачі соціальних мереж вже нарекли випадок "зустріччю з ніжними прибульцями".

Сьогодні вранці, 19 листопада, в інтернеті з'явилося дуже цікаве і незвичайне фото, на якому чітко видно дивний об'єкт рожевого кольору. Незвичайну фотографію очевидець опублікував в соцмережах, після чого нею дійсно зацікавилися фахівці. Дивний об'єкт, зображений на знімку, був плоским і довгим освітою з опуклим центром, дуже схожим на тарілку.

Уфогологи запевняють, поблизу від місця, де хлопець бачив, що відбувається і зобразив момент, може знаходитися база прибульців. Але сам молодий чоловік не вважає, що бачив справжній НЛО. Він просто хотів зняти цікаву рожеву цятку в небі. При всьому комізмі ситуації, варто визнати, що плями дійсно нагадують літаючі тарілки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про прем'єр-міністра, атакованого НЛО

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще