Як Путін заповів: бойовики випустили на передову дітей

Бойовики ОРЛО використовують у своїй пропаганді дітей. Терористи зняли ролик і опублікували в мережі, як діти привезли їм на передову солодощі і випічку. Подібні дії бойовиків викликали в мережі бурхливу реакцію.

Найбільша пожежа в Києві потрапила в об'єктив камери

19 листопада в Києві горіла недобудована триповерхівка біля складу магазину кераміки "Агромат". Як повідомляє прес-служба Державної служби України, о 16:32 пожежу було локалізовано, а о 16:52 ліквідовано.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Захід VS Росія: Путін пробив чергове дно

Сучасні відносини між Росією і Заходом навіть гірші, ніж були за часів холодної війни. Таку думку висловив міністр оборони Польщі Антоній Мацеревич під час візиту в Канаду.

Допоможемо Україні: у Трампа зробили гучну заяву

Поведінка Кремля і його агресія заважає вирішити поточні проблеми в Україні. Відповідну думку висловив директор з питань безпеки та політико-військових справ у Держдепартаменті США Майкл Мерфі.

Домагання рівненського професора: скандал набирає обертів

Завідувач кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету Володимир Годовський, якого 13 студенток випускниць звинуватили у домаганнях, написав заяву про звільнення.